maanantai 14. lokakuuta 2013

51.-52. Viikko Blogin 1-vuotissynttärit.. awww

Hellurei... Lokakuun 19. on tämän blogin vuosipäivä!!! Ja ympärihän tässä käydään ja yhteen tullaan kaikin tavoin. :D Aloitin huikeat 200 euroa säästötilillä ja mikä onkaan tulos tällä hetkellä... 200 euroa. :D Säälittävää ja naurettavaa, mutta onhan vuoden aikana kuitenkin reissattu enemmän kuin tarpeeksi. ^^

Avoimen keskustelutehtävät jatkuvat ja jatkuvat ja jatkuvat.... Onneksi on kohta kurssi taputeltu kasaan, niin loppuu tämä jatkuva paasaaminen. Ainakin hetkeksi.. :D :P Sitten lähteekin perusopintojen viimeinen kurssi päälle ja vuoden vaihteessa pitäisi olla 25 opintopistettä kasassa. Aineopinnot alkavat tammikuussa heti näiden jälkeen, mutta katsotaan mitä niille sitten tapahtuu.. ;)

Viime viikolla käväistiin Exän kanssa Helsingissä ihmettelemässä maailman menoa, koska lievää mökkihöperyyttä alkoi olla ilmassa. Kelit olivat vähän niin ja näin, mutta muuten päivä meni ihan rattoisasti.

Kiasmassa käväistiin elämän ensimmäisen kerran ja olikin aika eksoottinen käynti. Tunnustan että en ole nykytaiteen tai ylipäätään taiteen paras asiantuntija, mutta joidenkin teosten kohdalla tuli kyllä miettineeksi, että mikähän mahtaa se taiteen määritelmä oikeasti olla.. Lievänä pettymyksenä oli kyllä se, että odotin niin isoon rakennukseen mahtuvan laajemmankin näyttelyn, mutta tämä näyttely oli räväytetty näytille vain kahteen kerrokseen ja vaikka mitään kiirettä ei teosten tutkiskelussa pidettykään, niin näyttely oli aika nopsaa kierretty läpi. :/ Miinusta tuli myös hyvinkin pahasti mulkoilevasta henkilökunnasta, mikä ei ainakaan kannustanut kysymään teoksista tai näyttelystä lisätietoja (tosin saattoihan se vain olla huono päiväkin :P). Muuten ihan kiva käynti ja juteltavaa riitti vielä seuraavallekin päivälle.. :D (Hintaa käynnille tuli työkkärin ajanvarauskortin kanssa 8 euroa /naama (norm.10 euroa))

Luonnontieteellinen museo oli myös käyntilistalla. Tutkailtiin kaiken maailman ötököitä ja karvakuonoja varsin vilkasliikkeisen ja ajoittain kovaäänisen koululaisryhmän kanssa. :D Kateeksi käy kyllä pk-seudun koululaisia, kun tuollaisia bioskan tunteja järjestetään. Itsehän sai ala-asteella tyytyä katsomaan koinsyömää täytettyä jänistä jostain koulun vitriinistä. :D (Hintaa käynnille tuli työkkärin ajanvarauskortin kanssa 5 euroa /naama (norm. 10 euroa))

Hullut Päivät tsekattiin hyvin pikaisesti, oikeastaan Akateeminen Kirjakauppa oli se ainoa syy edes käydä niillä. Ja hyvän löydön teinkin. Jo Nesbon 5 pokkaria lähti mukaan á 3,90 euroa. Kaksi näistä pokkareista on vieläpä ruotsiksi!!! Ajattelin olla rohkea ja  testata vieläkö näin kymmenen vuoden lukemattomuuden jälkeen ymmärrystä mokomaan kieleen edes riittää. Nyt on enää ongelmana se, että koska on aikaa rauhoittaa menoa sen verran että ennättäisi lukea muutakin kuin asiatekstiä. :D

Tässäpä oli nyt viime viikon kuulumiset ja vähän tätä alkavaa viikkoakin.. Palailen taas asiaan, kun näiltä hommiltani ennätän. ;) 

Mukavaa alkanutta viikkoa!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti